У КМДДЦ відбулася зустріч представників місцевої влади та ІТ сектору на тему популяризації “Картки киянина”

Картка киянина

До Київського міського дитячого діагностичного центру (КМДДЦ) завітали заступник дирекції з управління гуманітарно-соціальними проектами КП «Київська Інвестиційна Агенція» Бікбов Ільдар, проект-менеджер системи «Поліклініка без черг» Артур Верба,керівник напрямку медичних та лабораторних інформаційних систем Вадим Терентюк, координатор проекту «Картка киянина» від компанії «УнІТ» інвестора та розробника проекту Юлія Спасібова та керуючий ТВБВ «Ощадбанк» Київ Оксана Смалько.

На зустрічі обговорювали доцільність та шляхи популяризації «Картки киянина», як сучасного соціального та цивілізованого інструменту для мешканців столиці. Розробили алгоритм покрокових дій, для якнайшвидшого початку роботи та використання трьох інформаційних інструментів – «Поліклініка без черг», МІС «Емсімед» та «Картка киянина». Програмісти наших партнерів створять необхідні захищені протоколи обміну даними, зручний інтерфейс он-лайн додатків та інші необхідні дії для повноцінної роботи в цьому напрямку. А з нашим новим партнером «Ощадбанк» розпочинаємо роботу по отриманню карток киянина співробітниками Центру. В найближчий час у відвідувачів КМДДЦ з’явиться можливість отримати «Картку киянина» саме в Центрі.

В теперішній час не існує прикладів в м. Києві, коли б «Картка киянина» використовувалась на повну потужність в лікувальних закладах. Сучасність диктує необхідність просування в цьому напрямку. «Карта киянина» відкриває можливість створення єдиного медичного простору, реалізації програми створення інформаційних програм в медичних закладах м. Києва, як складової до переходу і використання електронного документообігу в медичних установах, покращення сервісу та доступності отримання медичної допомоги населенню, ідентифікацію пацієнтів в медичних закладах, доступ до власної інформації про дослідження, лікарські заключення та призначення, отримання достовірних статистичних даних, контроль використання медикаментів та засобів для обстеження та лікування конкретного пацієнта, отримання достовірної інформації для аналізу та прийняття відповідних правильних управлінських рішень.

За допомогою «Картки киянина» мешканці столиці зможуть скористатися: знижками на ліки 70%, знижки до 15% на білети в театри та музеї, 0% комісії на зняття готівки, знижки до 7% на товари у супермаркетах, та інше.

Сподіваємось на плідну співпрацю з нашими партнерами для покращення умов перебування наших відвідувачів за допомогою використання сучасних технологій.