Компанія «УнІТ» прийняла участь у міжнародній виставці TRUSTECH 2016

trustech-exhibition

З 29 листопада по 1 грудня у французьких Каннах проходила Міжнародна виставка TRUSTECH 2016 – грандіозна подія у світі смарт-технологій, ідентифікаційних документів та інформаційної безпеки.
TRUSTECH – це оновлений формат виставки CARTES, яка більше 30 років проводилася в Парижі. В цьому році експозиція переїхала в Канни у відомий Палац фестивалів, яка об’єднала два ключових напрямки: екосистема смарт-карток та ідентифікаційні технології.

Захід відвідало 18 тисяч чоловік. Свою продукцію експонували кращі спеціалісти індустрії смарт-технологій з 135 країн світу – розробники і постачальники широкого спектру пластикових карток, супутнє обладнання, комплексних процесінгових рішень. У списку іменитих гостей відмітились також топ-менеджери таких компаній як GOOGLE Android Security, TESLA MOTORS, EUROSMART, MASTERCARD, PAYPAL.

Традиційно на виставці побували і спеціалісти компанії «Універсальні інформаційні технології» (УнІТ), щоб ознайомитися зі світовими тенденціями та трендами в сфері пластикових карток, ідентифікаційних технологій та продемонструвати свої рішення.

Живий інтерес викликала автоматизована система контролю за рухом підакцизної продукції від виробника до кінцевого споживача. Світ бореться з контрафактом та шукає нові способи захисту від підробок, які приносять мільярдні збитки компаніям, що додає особливої актуальності розробці компанії «УнІТ».

«Ми орієнтовані на європейський ринок та розробляємо під нього фізичний інтелектуальний захист. Це не просто голограма або мікротекст, який сьогодні можна легко скопіювати за допомогою друкарського пресу. Ми використовуємо загальноприйняті математичні принципи, готує зображення таким чином, що підробити його практично неможливо. Також в системі присутній електронний ідентифікатор, який дозволить легко відслідковувати контрафакт. Наша система дозволяє відразу внести у фізичну структуру інформацію про те, що це за марка, її тип, вітчизняна вона чи імпортна, в який регіон відправляється, рік та місяць випуску» – розповідає про принципи роботи графічного захисного елементу Максим Васильєв, координатор проекту «Трек-енд-Трейс» компанії «УнІТ».

Виставка TRUSTECH – це також і можливість для проведення переговорів на вищому рівні, підписання контрактів на роки вперед. Свій кейс договорів сформували і представники компанії «УнІТ».

«Ціль нашої компанії – вихід на міжнародний ринок. Участь у виставці показала, що наші розробки в сфері ID-документів, графічного захисного елементу ідуть в ногу зі світовими тенденціями та цікаві для міжнародних партнерів. За три дні ми провели ряд продуктивних зустрічей та підписали меморандуми з провідними компаніями, такими як: NXP Semiconductors, Infineon Technologies AG  – виробника чіпів та готових рішень для них, Atlantic Zeiser, MELZER, Ruhlamat – виробники обладнання та компонентів для виробництва карток, Zebra, MATICA – виробник персоналізаційних принтерів, Art-Line Projekt, Smartrac Technology – постачальники комплексних рішень» – підвів підсумки участі у виставці Вадим Дмитренко, СЕО компанії «УнІТ».