Власники «Картки киянина» зможуть купувати страхування в один клік

У «Картці киянина» запрацював модуль «Страхування». Відтепер власники картки можуть швидко та зручно придбати страховий поліс у персональному кабінеті на сайті kyivcard.com.ua. За допомогою страхового агрегатора користувач самостійно вибирає найбільш привабливу пропозицію від страхових компаній, одразу оплачує поліс та отримує його на е-mail. Під час замовлення страховки дані користувача заповнюються автоматично. Таким чином, купівля необхідного страхування займає мінімум часу. Модуль дозволяє застрахувати нерухомість, життя, автомобіль, подорож, купити медичне страхування.

«Ми завжди намагаємось підібрати кращих програм страхування для будь-якого віку та гаманця. Сподіваємось, що користувачі «Картки киянина» зможуть знайти для себе цікаву пропозицію страхування від провідних українських страхових компаній. Купівля страхового полісу – це перш за все емоція, і ми зробимо страховий модуль «Картки киянина» так, аби користувачі хотіли повторно відчути ці емоції», – коментує Антон Берестецький, директор Parasol.ua – партнера проекту.

Окрім зручності вибору та конфігурації необхідного полісу, модуль «Страхування» разом з модулем «Медицина» – це крок назустріч медичній реформі e-health.

«Впровадження модуля «Страхування» наближає нас до e-health. Як відомо, Верховна Рада прийняла у першому читанні законопроект №6327, відповідно до якого з 1 квітня 2018 року лікарі та пацієнти повинні будуть перейти на електронну систему медицини. Модулі «Картки киянина» покликані підготувати впровадження реформ у спосіб найбільш комфортним для киян,» – говорить керівник проекту «Картки киянина» Аліна Максименко.

Підключення нового модуля – це наступний крок до мети, яка стоїть перед проектом «Картка киянина», – вирішення повсякденних питань, пов’язаних з життям у місті. На сьогодні картка є невід’ємною частиною життя майже мільйона киян, які використовують її для проїзду у транспорті, оплати комунальних послуг, запису до лікаря, а також у якості учнівського квитка.