Офіційний додаток UAID READER дозволить перевіряти всі дані в нових ID-паспортах

Програма UAID READER для платформ Windows і Android призначена для зчитування інформації з безконтактних електронних носіїв паспорта громадянина України у формі пластикової ID-картки. Додаток можна завантажити безкоштовно на сайті ПК “Україна”.

UAID READER дозволяє зчитувати всю інформацію, яку містить ID-паспорт. При цьому для ідентифікації необхідно вказати PIN-код, який знає тільки власник або ж CAN-код, який представляє собою останні шість цифр номера паспорта.

На даний момент програма доступна для завантаження і установки власникам ПК і мобільних пристроїв з операційними системами Windows і Android. Крім програмного забезпечення, користувачам знадобиться пристрій для зчитування карти – вбудований в смартфон NFC-модуль або виносний спеціалізований сканер для ПК.

«Тепер з’явилася проста і зручна можливість перевірити дані власника ID-карти. Я впевнений, що ця програма суттєво допоможе в роботі юридичних і банківських установ. А також – це найпростіший спосіб переконатися людині в тому, що його паспорт дійсно функціонує, як сучасний електронний документ », – зазначив директор« Поліграфкомбінату Україна» Максим Степанов.

Читайте докладно