Розробники системи з продажу електронних квитків онлайн booking.uz.gov.ua звернулися з відкритим листом до очільника «Укрзалізниці»

Розробники системи з продажу електронних квитків онлайн booking.uz.gov.ua – компанія «УНІТ» – звернулися з відкритим листом до очільника «Укрзалізниці» Євгена Кравцов з приводу ситуації, яка склалась навколо системи  “Електронний квиток”

Шановний Євгене Павловичу!

У зв’язку з ігноруванням наших звернень Вами та підконтрольними Вам структурними підрозділами АТ «Укрзалізниця», ми вимушені звернутись до Вас з цим відкритим листом та проінформувати суспільство щодо ситуації, яка склалась навколо системи  “Електронний квиток” (далі – Система).

На сьогоднішній день організованою групою посадових осіб АТ «Укрзалізниця» у змові з приватною компанією вживаються заходи, спрямовані на виведення з-під контролю АТ «Укрзалізниця» Системи з подальшою передачею її під управління приватній компанії.

Для досягнення цієї мети посадовими особами філії «ГІОЦ» АТ «Укрзалізниця» штучно створюються перебої в роботі Системи, а в подальшому система може бути примусово зупинена цими особами, щоб звинуватити розробника системи – ТОВ «УНІТ», тим самим виправдавши себе. Такі деструктивні дії посадових осіб, які можуть призвести до повної зупинки Системи, підривають роботу стратегічного для України підприємства та підставляють Вас персонально!

У зв’язку із сказаним вище та з метою протидії зловмисному втручанню групи посадових осіб АТ «Укрзалізниця» в роботу Системи, в черговий раз звертаємося до Вас, як до керівника АТ «Укрзалізниця», із закликом втрутитись особисто для недопущення можливих перебоїв і зупинки роботи Системи, що призведе до колапсу серед пасажирів АТ «Укрзалізниця», для чого вимагаємо організувати спільну нараду із залученням фахівців – ЦБ, ЦЛ, ЦІТ, ГІОЦ та відповідних правоохоронних органів.

Зі свого боку, вкотре повідомляємо, що як і раніше ми працюємо з метою забезпечення надійності роботи і розвитку системи “Електронний квиток”.