Компанія UNIT долучилася до авторитетної американо-української ділової ради The U.S.-Ukraine Business Council

Українська IT-компанія UNIT вступила в американо-українську ділову раду The U.S.-Ukraine Business Council (USUBC), яка є однією з найавторитетніших організацій, що захищають іноземні інвестиції на українському ринку і виступає консультантом уряду США з розвитку бізнес і економічного середовища в Україні.

«Поряд з великими українськими компаніями ми хочемо донести світовій спільноті, що Україна готова до реформ і трансформації в економіці. The U.S.-Ukraine Business Council – безперечно кращий майданчик для того, щоб налагодити діалог і співпрацю між бізнес і урядовими колами Америки і України, оживити інвестиційну активність», – прокоментували вступ в USUBC в компанії UNIT.

UNIT – українська IT-компанія, заснована в 2007 році. Включена до офіційного Реєстру розробників і постачальників програмного забезпечення України. Всі програмні продукти зареєстровані і мають відповідні свідоцтва про авторські права, пройшли державну експертизу, що підтверджено відповідними висновками Держспецзв’язку України.

Компанія має ліцензії на ведення діяльності з технічного і криптографічного захисту інформації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Головна місія компанії: розробка та впровадження електронних програмних продуктів, що сприяють оптимізації управлінських процесів в державі, побудові моделі електронної демократії, забезпеченню збереження інформації та національної безпеки, максимально комфортному обслуговування громадян в різних сферах життя.

UNIT успішно реалізувала свої кейси в таких сферах: ID-документи, електронний квиток, електронний уряд, інтернет-платежі, соціальний ідентифікатор, E-Health, Track & Trace, інформаційна безпека.

The U.S.-Ukraine Business Council (USUBC) – це найбільша бізнес-асоціація, заснована в 1995 році, з головним офісом в США. USUBC об’єднує понад 200 компаній і організацій, які інвестують в економіку України.

Головна місія асоціації: врегулювати комунікацію між урядами і бізнес-лідерами обох країн, сприяти реалізації інвестиційних та торгових проектів.

Членами USUBC є компанії зі світовим ім’ям: MasterCard, ArcelorMittal, The Boeing Company, The Coca-Cola Company, DHL, DTEK, EPAM Systems, Hewlett Packard Enterprise, Oracle, Philip Morris International та багато інших.