Сервіс «Картка киянина» буде працювати і в наступному, 2019 році

Два тижні тому інвестор проекту – компанія UNIT звернулась з відкритим листом до міського голови, де висловила своє здивування несподіваним та необґрунтованим рішенням у односторонньому порядку без будь-яких перемовин із інвестором закрити найбільший соціальний проект столиці та країни, учасниками якого є 1,5 мільйони киян. Однак це звернення було проігнороване.

Через дії столичної влади 1,5 мільйони киян – користувачів «Картки киянина» можуть залишитися без можливості отримувати муніципальні сервіси та послуги: в транспорті, при отриманні знижок, субсидій, разових та постійних виплат, монетизації пільг та інших міських сервісів.

Команда UNIT, не залишившись осторонь цієї проблеми, вдруге звернувся із відкритим листом до міського голови Віталія Кличка та заявляє, що зробить усе від неї залежне, щоб жителі міста Київ і надалі могли користуватися всіма сервісами та послугам, які надає «Картка киянина».

 

Наводимо повний текст відповідного листа-звернення:

 

Відкритий лист
Голові Київської міської державної адміністрації
Кличку В. В.

Шановний Віталію Володимировичу!

Два тижні тому наша компанія, дізнавшись із засобів масової інформації про рішення КМДА щодо закриття проекту «Картка киянина», звернулася до Вас із відкритим листом з проханням терміново особисто втрутитися в ситуацію, що склалася навколо проекту, але, на жаль, жодної відповіді від Вас так і не отримали!

Крім того, нам офіційно повідомили, що ми начебто повинні деінсталювати програмне забезпечення ІТС «Картка киянина» і тим самим знищити проект! Тобто, КМДА вимагає, щоб ми свідомо позбавили майже 1,5 мільйони користувачів «Картки киянина», в тому числі киян, які мають права на пільги, всіх міських сервісів та послуг, які вони отримують за допомогою «Картки киянина»!

Шановний пане мер, відповідально заявляємо, що ми не будемо брати участь в цьому безглузді і як соціально відповідальна компанія будемо робити все від нас залежне, щоб «Картка киянина» продовжувала і надалі працювати в інтересах і на благо всіх киян.

Повідомляємо, що «Картка киянина» і далі може використовуватися киянами в транспорті, при отриманні знижок, субсидій, разових та постійних виплат, монетизації пільг та інших міських сервісів.

Ми впевнені, що цими діями Ви наносите удар не лише по своєму іміджу європейського мера, а і по іміджу Києва в цілому, тим самим демонструючи усьому світу Ваше реальне, а не показове, ставлення до інвесторів.

З повагою, Колектив ТОВ «УНІТ»