Інвестор проекту «Картка киянина» звернувся із відкритим листом до мера Києва Віталія Кличка

ПРЕС-РЕЛІЗ

 

Інвестор проекту «Картка киянина» звернувся із відкритим листом до мера Києва Віталія Кличка з приводу можливого закриття проекту

12 грудня 2018 року у ЗМІ з’явилася інформація щодо закриття проекту «Картка киянина» з 1 січня 2019 року у зв’язку із закінченням терміну дії договору з інвестором.

Інвестор проекту – компанія UNIT звернулась з відкритим листом до міського голови, де висловила своє здивування несподіваним та необґрунтованим рішенням у односторонньому порядку без будь-яких перемовин із інвестором закрити найбільший соціальний проект столиці та країни, учасниками якого є 1,5 мільйони киян.

Не дивлячись на те, що мер неодноразово наголошував на соціальній важливості проекту для киян і Києва як складової частини Smart City, а також той факт, що «Картка киянина» була визнана найбільшим інноваційним проектом на світових конференціях “Smart City Expo World Congress” (Барселона, 2017 р.) та “Innovative City” (Канни, 2018 р.), місто оголошує про закриття проекту.

 

Наводимо повний текст відповідного листа-звернення:

 

 

 

Відкритий лист

Голові Київської міської державної адміністрації

Кличко В. В.

 

Шановний Віталію Володимировичу!

 

Наша компанія дізналася із засобів масової інформації про закриття проекту “Картка киянина”, що викликало у нас велике здивування і нерозуміння!

Свого часу ми неодноразово зверталися до Вас з проханням провести зустріч з метою прийняття рішення щодо подальшої співпраці та розвитку проекту, але, на жаль, жодного разу так і не отримали відповіді від Вас. На зустрічах з підрозділами КМДА, які беруть участь у проекті , постійно звучали заяви про соціальну важливість “Картки киянина” із запевненнями про зацікавленість і необхідність продовження співпраці за даним проектом! В свою чергу Ви неодноразово в своїх виступах зазначали про соціальну важливість і велику значимість проекту як для киян, так і для міста Києва в цілому, як складової частини Smart City!

Ми, як соціально відповідальна компанія, протягом семи років інвестуємо в проект, який став знаковим не тільки для Києва, але й для всієї країни. Разом з командою Kyiv Smart City ми презентували проект “Картка киянина” на світовій конференції “Smart City Expo World Congress” у Барселоні в 2017, де проект був визнаний найбільшим інноваційним проектом. Цього року на форумі “Innovative City” в Каннах наша команда презентувала мобільний додаток Картки киянина, який довів необмежені можливості в розвитку проекту! Інформаційно-телекомунікаційна система “Карта киянина” стала реальною реформою та інструментом боротьби з корупцією в місті Києві!

Виходячи з вищевикладеного, просимо Вас, шановний Віталію Володимировичу, як гаранта і бодігарда всіх інвесторів міста Київ, терміново особисто втрутитися в ситуацію, що склалася навколо проекту “Картка киянина”!

Зі свого боку наша команда готова в будь-який зручний для Вас час взяти участь у всіх діях, пов’язаних з вирішенням даного питання!

 

З повагою

Колектив ТОВ “УНІТ”

 

 

 

 

 

                                      

 

UNIT LLC

Україна, 03150, м. Київ, вул.. Велика Васильківська, б. 55

тел./ +38 (044) 221-25-90

факс: +38 (044) 205-44-71

e-mail: info@uni-tech.com.ua

www.unit.com.ua