Повний звіт про Всесвітній конгрес розумних міст Smart City Expo World за участі UNIT

Пропонуємо повний звіт про Всесвітній конгрес розумних міст Smart City Expo World Congress (SCEWC), що відбувся 14-16 листопада 2017 року у Барселоні. Нагадаємо, що UNIT – перша українська IT-компанія, яка виступила партнером виставки світового рівня разом із гігантами цифрових технологій – Microsoft, Intel, SAP, Mastercard, Huawei, Siemens, ZTE тощо.

Завдяки цьому міжнародна спільнота дізналася про передову розробку українських IT-фахівців – мобільний додаток «Картки киянина». Презентація віртуальної картки містянина відбулася 16 листопада 2017 року та отримала високу оцінку міжнародних партнерів.

«UNIT – це українська ІТ-компанія, яка створює продукти, що сприяють цифровому перетворенню суспільства в Україні. Кожне рішення розроблене з метою підвищення рівня життя громадян та залучення українського суспільства до ідеї Smart city. UNIT є інвестором і розробником «Картки киянина» – рішення, яке виділяє Київ серед інших столиць Східної Європи. Це інноваційний продукт, що є невід’ємною частиною Smart city. Це досвід, про який варто сказати світові», – зазначили організатори заходу.

Читайте повний звіт за посиланням: goo.gl/uuWgAmv