Платіжне рішення для e-commerce

Компанія розробила платіжне рішення для організації отримання платежів за допомогою банківських  карток та інших  інструментів онлайн оплати, система виконує функції процессінгу та моніторингу транзакцій.

Унікальність платіжного шлюзу полягає у низці його переваг: простота інтеграції, зручність інтерфейсу, надійність системи, автоматизація процесу та оптимізація витрат за приймання платежів.

Напрямки діяльності:

  • Провайдер послуг класичного інтернет-еквайрінгу – універсальний платіжний шлюз з інтелектуальною маршрутизацією карт для приймання платежів на користь торгово-сервісних підприємств.
  • Всеукраїнський сервіс приймання платежів Plategka.com– площадка, яка пропонує користувач сплатити всі поточні рахунки та бажані послуги в одному місці.

Безпека

Щорічно ми проходимо сертифікаційний аудит безпеки згідно з усіма вимогами міжнародних платіжних систем.

Підтвердження цьому є сертифікат відповідності стандарту PaymentCardIndustryDataSecurityStandard(PCIDSSv.3.1) категорії  ServiceProviderLevel1. Також для забезпечення безпеки даних, сервіс проходить щоквартальне мережеве сканування щодо виявлення вразливостей.

Аудит проводить компанія Sysnet Global Solutions – лідер ринку послуг по стандарту безпеки ISO 27001, управління вразливостями, аудиту та консультаційним  послугам з впровадження програм відповідності стандарту безпеки даних індустрії платіжних карток (PCI DSS).